Manu September 23, 2017

A Unibet egy új online szerencsejáték-intézmény, amely online pókert, sportkaszinót, kaszinót és játékot kínál a bevált iPoker hálózat barátságos és izgalmas légkörében. A Unibet egy nemzetközi márka, amelyet a játékosok kívánságai szerint alakítottak ki. Itt kínálunk barátságos légkört, hogy az ügyfelek minél több szórakozást és kényelmet kapjanak a játékból, és szerkeszthetik a weboldalakat, mert könnyű hozzáférést kérnek a fontos információkhoz. A céget egy profi csapat építette a játékterületen, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a legjobb élményt nyújtsák a játékban.

Unibet BONUS 3,500 RUB ÚJ LEJÁTSZÓKHOZ »

A Unibet élvonalában sportjáték. Itt több mint 25 különböző sport közül lehet választani, és akár 24 000 is lehet vele egyszerre. A fő feladat az egész világon megrendezésre kerülő sportesemények sorozatának létrehozása, amely különböző helyi kérdésekhez igazodik. A Unibet hét különböző nyelven kínál fogadást. Az egyik legnépszerűbb elem a Live Games, ezért több mint 7000 esemény kerül megrendezésre havonta a szerencsejáték-iparban és egész évben. A Unibet műveletek magukban foglalják az összes fontos versenyt és rendezvényt, amelyeken naponta több mint 5000 játékot kínálnak 16 sportághoz.
Az úton való fogadások ötlete egyre gyakoribbá válik. A Unibet fogadási bónuszok weboldal minden egyes mobileszközre optimalizált, így az ügyfelek élvezhetik a játékszolgáltatást mobiltelefonon vagy táblagépeken (iOS, Android, Windows). A Unibet for mobile tartalmaz online sportjátékokat, élő fogadásokat és számos kaszinó játékot. A Unibet-eket az ügyfelek igényei irányítják, és célja, hogy első osztályú kínálatot kínáljon a magas színvonalú támogatással. A támogatási részleg a hét minden napján elérhető a világon és a helyi nyelven is.

A Unibet.com weboldalon mindig kész asztalokra és versenyekre készen áll. Az ügyfelek gazdag választékot kínálnak pókerjátékokról, beleértve a készpénzes játékokat, asztali versenyeket, a gyors pókert, az egyasztalos versenyek Twistert. A Unibet az iPoker Network hálózatának, a piac vezető szoftvergyártójának része, amely gazdag kínálatáról híres, kellemes légkör és megbízható szoftver.

A Unibet-ben a fő cél a játék biztonságának és felelősségének figyelemmel kísérése. A cég alapértékei és filozófiája a Unibet számára az átláthatóság, a bizalom, a biztonság és az egyes játékosok szabadsága. A Unibet jelentős beruházásokat eszközölt a felelősségteljes játék biztosítása és a legmodernebb technológiák és eszközök használatával a legbiztonságosabb online szórakoztatás érdekében.