Manu April 23, 2017

Általában a kifejezést inkább stoikusan mondták ki, mint kifogásként, és még gyakrabban is fel lehetett használni. Az útvonala hét egymást követő teszten nem volt ideális, ami azt jelentette, hogy Indiában a Lucans – Gary Ballance és Steven Finn – soha nem látott egy hálón kívül, vagy kényelmesen futott körül egy fitnesz edző irányítása alatt ebédidőben.

A túraparti kiválasztása nem volt ideális; a spin bowling minősége nem volt ideális, és folytathattuk. De fejezzük be azt a megfigyelést, hogy egy 1-1-es felhívás Bangladesben és egy 4-0-os vereség Indiába nem volt ideális.

A rövidített nap hidegebb fényében a túra áttekintése és a Betclic bónusz tervezés a jövő hamarosan Angliában kezdődik, és túl kell lépnie azon az egyértelmű következtetésen, hogy India sokkal jobb volt.Hasznosnak kell lennie arra, hogy visszanézzünk abban a reményben, hogy a hibákat nem ismételjük meg. Itt a kérdések az útvonal és a kiválasztás körül forognak.

Ki írta le a hét tesztet a szubkontinensen egymás után, és ez jó ötlet volt? Feltételezhető, hogy Andrew Strauss, Anglia krikettigazgatója örökölte az útvonalat, de az utolsó ember volt, aki a tollát tette (bár gyakran az, hogy az Anglia és a Wales Cricket Boardon a felelősségvállalás le van tiltva). Nem volt jó ötlet. Chennai által Anglia leginkább lelkiismeretes volt a gőztől, és a helyzet elkerülhetetlenül súlyosbodott három egymást követő vereséggel.

A kiválasztási kérdésnek két iránya van. Pontosabban, számos fenntartás merült fel az eredeti túrapartnerrel kapcsolatban, és nem mindegyiküket kifejezték a visszajelzések előnyeivel.Általánosabban a kiválasztási folyamat hibásnak tűnik. Két szelektor a krikettvezetők a megyékben, ami összeférhetetlenséget eredményez, és nyilvánvaló korlátozást jelent az, hogy hová menjenek.

Közben Trevor Bayliss, egy választó és egy ideális világban, akinek kell lennie a legbefolyásosabb, valójában akadályozza a rendelkezésre álló jelöltek ismeretének hiánya.Talán újra kell vizsgálnia munkamódját; Angliában lehetnek olyan Betclic fogadás bónusz napok, amikor sokkal hasznosabb lenne számukra, hogy a krikettokat nézze és kapcsolatba lépjen a megyékben, ahelyett, hogy egy másik angol gyakorlatot felügyelne. Vic Marks Bővebben

Talán maga is Straussnak kellene nagyobb bemenettel rendelkeznie a kiválasztásban; minden bizonnyal felül kell vizsgálnia a folyamatot.

Előre tekintve Anglia spin-bowling-erőforrásai, amikor Ázsiában játszanak, továbbra sem megfelelőek. Adil Rashid némi előrehaladást ért el ezen a télen, bár valószínűleg nem annyira, mint az indiai 23 zsákos zsákja.Chennai, Rashid és Moeen Ali erőit töltötték; közben Dawson legalább azt mutatta be, hogy a labdát gyakrabban hajthatja végre, mint bármelyik más angol spinner, akár Bangladesben, akár Indiában, a többiek elítélése.

A sorozat utolsó napján a név Somerset Jack Leach-je ismét felsorakozott, mert arról számoltak be, hogy aggodalma van az akciójának érvényességével kapcsolatban. Miután gyakrabban figyelte őt, mint bármelyik szelektor, vagy bárki az angliai táborban, ez egy lenyűgöző fejlődés volt. Soha nem történt meg számomra, hogy az akciójával kapcsolatban bármilyen probléma merül fel.Egyetlen emberi szem sem zavarta, de nyilvánvalóan a kamerának van.

Érdemes megjegyezni, hogy ez nem jelentett volna problémát, amikor az eredeti túrapartit szeptember közepén választották ki, mivel a Leach nem ment át a rutinon a Loughborough-nál a szezon végéig. Ezeknek a teszteknek a meglepő eredményei Betclic sportfogadás bónuszok azonban hatást gyakoroltak a Dawson felkérésére vonatkozó döntésre, nem pedig Leach helyett a Zafar Ansari helyett egy kicsit több mint két héttel ezelőtt.

Ebben az időpontban az EKB egyértelművé tette a helyzetet meg kellett volna határozni, hogy a szája zárva legyen. Ehelyett a „problémák ”ról beszélgetett a Leach-el, és végül a válogatásainak fokozott kritikája után, és azon a napon, amikor Anglia elnyerte a legmagasabb összeget, valaha is. Ez triviális kérdésnek tekinthető.Talán – ha nem lesz Jack Leach. Ha ez az angliai tábor kísérlete, hogy megvédje magát a további kritikától, akkor nem sikerült. Ami a Leach útját illeti, az előnyben részesített EKB-kifejezés használatára éppen most még néhány akadályt szerez.

Remélhetőleg a kapitánykérdés kérdését jobban kezelik. Tudjuk, hogy Cook és Strauss január elején beszélnek. Cook esetleg lemond, de ha azt mondja, hogy folytatni akarja, akkor ez nem az ügy vége.Ebben az esetben ez egy Strauss-ra vonatkozó döntés, és az edzőnek jelentősen hozzá kell járulnia, bár a Bayliss nem javasolja, hogy szívesen részt vesz a folyamatban, ami kíváncsi és nem kielégítő.

A legvalószínűbb eredmény – és a legjobb – az, hogy Cook visszatér az Úrhoz júliusban, mint Anglia megnyitója, de nem a kapitánya. Egyik Anglia kapitánynak sem kellett olyan sok bántalmazást elviselnie (gondolom, elődei nem kellett működniük a mai szociális média súlyos és gyakran névtelen ellenőrzése alatt). Cook még soha nem volt a leginkább intuitív Betclic internetes fogadóirodák kapitány, de őszinte volt, aki több tesztet (24) nyert, mint Michael Vaughan kivételével, és a Furies interject előtt, aki többet vesztett el (22).Természetesen többet szerzett, mint bárki más (59).

Az a benyomásom, hogy maga Cook kezdett megkérdőjelezni, hogy ő az az ember, aki vezeti a következő generációs Anglia krikettereit. Időnként fáradtnak tűnt ezen az úton, és dobogása szenvedett. Júliusban vagy a hamva után a következő teszt előtt kell lemondania a kapitányról. Az előbbi a legjobb megoldásnak tűnik. Ő megtette az idejét. A társainak egyetemes tiszteletével járna, ami inkább inkább, mint azok, akik Kevin Pietersen ostracizmusa óta könyörtelenül folytatták őt.