Manu November 22, 2017

Mindazonáltal nem csak a wickettek tették felbecsülhetetlenül Misbah-ul-Haq-ot. A szokásos gyanúsítottak elgondolkodnak az elmélkedés során, amikor olyan modern spinnereket gondolnak, akik támogatták a kapitányokat, akik csak négy tálcával voltak megbízva: Shane Warne, Muttiah Muralitharan , Anil Kumble és Angliában Graeme Swann. Jelenleg Moeen Ali-t nem lehetett támaszkodni erre a munkára; Adil Rashid sem. Nem lenne garancia arra, hogy egy nap alatt elegendő mennyiséget tálalhatnak a kontroll alatt.Ennélfogva Angliának négy pacemennel kell működnie az oldalukon; az Old Traffordon később Bet365 online fogadási ezen a héten öt ötet is el lehet gondolni. Yasir azonban elég jó ahhoz, hogy a nap nagy részét tálassza, ha ez szükséges volt, amit vasárnap tett, miután belépett a 13. Anglia második inningjének felett.

A pavilon végén kezdte; aztán áttértek az óvoda végére, inkább azért, mert a pacemen preferenciái miatt a sajátja volt. Örömmel tette meg mindkét végén, bármelyik ütőben Bet365 bármikor. A kapitányok inkább olyanok, mint az ilyen bowlerek. Yasir legnagyobb erénye egy elképesztő, de feltétlenül döntő fontosságú minden spinner számára; ő türelmes és pontos.Kevéssé teszi a botosokat, még akkor is, ha a golyót a keze hátuljáról hajtja, ami sokkal nehezebb, mint az ujjpermetesek. Keményen dolgozik a bentlakókon. Természetesen vasárnap nagyobb figyelmet szenteltek. Angliában az első körökben, mikor a pavilon végéről indultak, Yasir alig fordult meg a lábszárainak. Természetesen a Gary Ballance lbw-nek való átszállása eltűnt a pályán, de ez ritkaság volt. A wickettek a legfelső szálakból jöttek, ami a gyanútlan lövöldözőkre indult. Az ilyen szállítások James Vince-t próbálták Bet365 megcsípni a lábszárra, és Jonny Bairstowot, aki megpróbált kivágni, és Steven Finn (blokkoló). A középső rendű tollasok illuzórikus futás-pontozási lehetőségeket illatoztak és megverték.Olyan volt, mintha még soha nem látták volna.

A második inningnél sokkal óvatosabbak voltak, és a hátsó lábánál jobban óvatosak voltak. A vágott lövéseket csak a tenyészállatokon keresztül szállították, és Yasir semmit sem hozott a midwicket régióban. Nem gerjesztette a labdát, hanem soha nem rendezte meg a mozdulatokat. Minden szállítást megelőzően felbukkant a csomókra, fenyegetéssel és célzattal a gyűrődésen keresztül. Nem neki a Warne séta. Yasir utazik, amikor a labdát a fenomenálisan erős vállakra és csuklójára támasztja. A nyomon követése félúton végigjárja a járókertet.Ebben a játékban az ő erőssége olyan lenyűgöző volt, mint bármely játékrésze, ami éppen Unibet fogadási útmutatók olyan jól van, mivel Misbahnak sehol más helye sem volt. Pakisztán Yasir Shah a Test rangsorára ugrik az Úr győzelme után További információk

Vasárnap első sikere a balkezesek ellen jött. Több durva talaj volt a cél, amikor sztrájkoltak. Gary Ballance elbocsátása egy Warne-re gondolt. Ballance arra gondolt, hogy lefedje a kastélyt, és a labdát a lejtőn és a centrifugálással játssza le. Volt egy bizonyos vitathatatlan logika a tervről. Addig Ballance szorgalmasan és megnyugtatóbban harcolt, mint James Vince, aki minden selymes időzítésénél egy Hampshire-i régi amatőr benyomását idézi elő, aki egy fedélzeti élményt élvez.Valahogy a labda elszalasztotta a Ballance deneváját és a párnákat, mielőtt levágta a lábszárat Unibet mindenki meglepetésére. Yasirnek nem volt olyan nehéz munkája, hogy Moeen Ali kocsányát el tudja látni. Szombat este Moeen beszélt az erényről, hogy a lábát a lábszárhoz használta. Hasznos lehet szemünk és agyunk is. Aztán újra Yasirnek türelmesnek kellett lennie. Soha nem engedtette magát Chris Woakes és Bairstow ellen, akik maguk is harcoltak.

Egy óra és még több szikrázó krikett követte, amelynek során az eredménytáblát csigalépcsőn mozgatták. Yasir megkerülte magát, és végül Bairstowot, amelyet az ásó hézag csábítottak a midwicket-ben, egy másik fizzer dobogott. Woakes, ismét elakadt, elkapta a Unibet csúcsot, hogy Yasir a negyedik wicket és a győzelem volt biztosítva. 31 év után még mindig elég volt ahhoz, hogy kötelező legyen a feltörés.