Manu December 26, 2017

Az elmúlt évben, miután Watford előléptette a Premier League-t, új vezetőt és 15 játékosot hoztak. A kiesés előtti szezon előtti kedvencek 13-án fejeződtek be, soha soha nem zavarták a legyengülés leggyengébb aggodalmait, de messze nem tekinthetők visszamenőleg Bet365 győzelemnek, a visszafogás 2015 nyarán adta a kudarc funkcióját.

A menedzseren kívül a tucatnyi jelzés elhagyta a klubot (közülük három, hogy igazságosak legyenek a szezonra szóló kölcsönök, bár két közülük csak januárig tartott), nagyobb valószínűséggel követve .Míg Miguel Britos és Sebastian Prödl, a központi Magyar Bet365 védekezés aláírta az ingyenes transzfereket, kiváló felvásárlásokat tanúsítottak, az Étienne Capoue és Valon Behrami középpályásai következetlenül lenyűgöztek, és Allan Nyom szerencsére, ha nem teljesen meggyőzően felfelé és lefelé a jobb oldali oldalon, a fennmaradó rész meghiúsult vagy soha nem adott esélyt a sikerre. A szándék az volt, hogy a promóciós győztes csapat nagy többségét helyettesítsék, de Watford teljes mértékben a meglévő szereplőkre támaszkodott. A csapat 40 bajnoksági céljának köszönhetően a tavaly nyár aláírása hozzájárult a három.Watford grafikához.

Mi volt a két félév szezonja. 19 játék után a Watford nyolcadik volt, és csak két pont volt az első ötből.Az utolsó 19 mérkőzés közül négyet, a tizenhatodik legjobb felvételt Bet365 nyertek, és március elejétől 11 alkalommal próbáltak kétszer nyerni – legyőzve a West Brom 1-0-t, amikor Saido Berahino kimaradt két büntetésből, és 10-es büntetést. Az Aston Villa, az egyetlen csapat, amelynek rekordja ebben az időszakban rosszabb volt, mint az övéik, két céllal az elmúlt két percben. Az évvel ezelőtti túlzott mértékű változás érvelése szignifikánsan lenyűgözőbbnek tűnt ezen a nyáron.

Így a csapat ismét átalakult, és most Walter Mazzarri felelős. Júniusban Gino Pozzo megünnepelte az átvételének negyedik évfordulóját, ami nagy sikert aratott, de zavarba ejtő összeget is.Azok a személyek, akik a klubon áthaladnak olyan sokszínű játékokkal, Bet365 fogadási bónuszt amelyek egy hiperaktív generációs játék szállítószalagon vannak, a szurkolók küzdöttek azzal, hogy jelentős kapcsolatokat alakítsanak ki bármelyikükkel, talán megmagyarázva a nyilvánvaló érdeklődésük hiányát, amikor az érdeklődő Quique Sánchez Flores távozását bejelentették egy játék a tavalyi szezonban.

A káosz egyik állandó állomása a Troy Deeney, a kapitány és a szívverés, aki részben a Pozzos állandó átadásának, de részben az ő a véres gondolkodású elutasítás, hogy ne fejtse ki magát, egy totemikus alak. A klub ugyanolyan makacs elutasítása, hogy Leicester megpróbálta őt megvásárolni, június 25-én elutasította a 25 millió fontot, és a játékos helyett aláírta, mi lett az Bet365 éves javított szerződés, bizonyítja, hogy elismeri a státuszát.Deeney nem a legtehetségesebb játékos, nem a leggyorsabb vagy a legfiatalabb, de ehhez a klubhoz az érték felett van.Sanghaji SIPG még bőkezűbb ajánlatát a tavalyi szezon legfrissebb Odion Ighalo-jára elutasították, mert a játékos kijelentette, hogy a Premier League a kínai szuperliga fölött, függetlenül attól, hogy az utóbbi nyereséges ajánlatai vannak, az alternatívát értelmetlennek tette. Watford graphic 2

A Mazzarri megérkezése szintén jelentős taktikai kapcsolót kéri, és a csapat valószínűleg elkezdi a szezont a háromfős védelem segítségével, amely a vezetői bika számára is jó volt a karrierje során (rövid, de nyereséges csuklás az Internazionale-nál), amelyből jelentős, Bet365 Hungary szinte apai elégedettség érhető el.

„A formációm taktikai előnyt ad nekem” – mondta. „Olyan ötlet volt, hogy a csapat ellenfelei fölénye ellen kellett küzdeni.És azt kell mondanom, hogy a formáció büszkeség forrása. Mivel elkezdtem használni más fontos edzők is – Antonio Conte három bajnoki címet nyert a 3-5-2. A 3-5-2-es Van Gaal vette Hollandet a világbajnokság elődöntőjébe. ”

A csapatok alternatív formációkban is képeznek, és több játékot használhatnak egyetlen játék helyére, 4-re váltva. -3-3 a barátságos Lorient ellen.A Mazzarri vonakodását a fiatal játékosok első csapatba történő előmozdítására bírálta a Napoli és az Inter között eltöltött idő Bet365 vége felé, de messze nem szokatlan a közelmúlt Watford-vezetői között.

játszani a Mazzarri preferált formációjában, a klubot arra kényszerítette, hogy a középső felek (a belgiumi nemzetközi Kabasele, Genkről érkező) kollekciójához, és a szárnyakhoz, Juan Camilo Zúñiga és Brice Dja Djédjé, a Napoli és Marseille-i aláírásával . A Deeney és Ighalo életképes alternatíváinak hiánya, amelyek a csapatot a tavalyi szezonban megtámadták, szintén megvitatásra kerültek, Jerome Sinclair pedig Liverpoolból érkezett, és a ragyogóan elnevezett Isaac Success a Granadából érkezett úton haladt.A 23 éves középpályás Abdoulaye Doucouré, amely Bet365 híres egy sportolástól, ami talán nem meglepő a dupla világbajnokság aranyos győztese Ladji Doucouré unokatestvére, amelyet januárban írtak alá, de a tavalyi szezon második felét Andaluciában sikerrel kölcsönözte Hertfordshire-be. Facebook Twitter Pinterest Új Watford menedzser Walter Mazzarri. Fénykép: Tony Marshall / Getty Images

A csapatban továbbra is hiányzik egy játékvezető, aki az első két mögött, talán a Mazzarri legkedveltebb formációjának legfontosabb személyénél fog működni. szerzett.A két játékos, aki korábban a klub könyvében volt, akik esetleg meghallgatták a szerepet, José Manuel Jurado és Almen Abdi, eladták az Espanyolhoz és Sheffield szerdához. A Walter Mazzarri perfekcionista nagyobb magasságra emelheti Watfordot | Simon Burnton Bővebben

Egy másik újjáépített csapat sokkja és az új taktikák elfogadása könnyebbé vált, mivel három játékos – Britos, Behrami és Zúñiga – dolgozott a Mazzarri-nál Napoliban (bár ez lenne talán bölcs dolog, hogy ne túl sok reményt adjunk a Zúñigára, akinek az elmúlt három évszakát sérülés és tragédia okozza – apja hirtelen 50 éves korában halt meg, és kilenc, tíz és nyolc Bet365 klubjátékot vett részt.A csapat a szezon első részét a Hertfordshire-i szállodában intenzíven tanította, amelyről Sinclair azt mondta: „néhány srác talán nem annyira kedvelt”, de hosszú távon érdemes lehet, feltételezve, hogy Mazzarri lesz

Ez azonban rövid távú, ami azonnali aggodalomra ad okot. A barátságos előadások nem voltak meggyőzőek, a QPR 2-0-as veresége – egy olyan eredményvonal, amely alig tükrözi a bajnokság oldalának dominanciáját – különösen zavaró. A szezon kezdetektől fogva kivételesen nehéz futtatással kezdődik, az első öt bajnoki játék, beleértve a Southampton és a West Ham látogatását, valamint a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United elleni hazai Bet365 mérkőzések.Az öt játék második csoportja mindhárom promóciós oldallal találkozik, és Bournemouth és Swansea elleni játékok. A Mazzarri hatásának megfontolt megítélése tehát október végén lesz lehetséges. Nyugtalanító, de most már ismerős érzés. Az összes zűrzavar miatt Pozzo az elmúlt négy évben nagy bizalmat szerzett; hogy most már mindent el kell mennie.